Alcudiamar Magazine

Hotel en Alcudia Mallorca

Bar & Restaurant

Cada moment requereix d’un indret i cada indret d'un ambient i d’un sabor.

Tant si es troba allotjat al nostre Botel com si desitja visitar-ens per dinar o sopar al nostre restaurant podrá trobar delicioses especialitats de la cuina mallorquina i mediterrànea, així com a plats internacionals tots ells elaborats amb matèries primeres de la zonz de gran qüalitat i del dia. El peix fresc del dia mereix una especial atenció.

foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado
foto_apartado

QUÉ ELS VE DE GUST?

Cada moment requereix d'un lloc i cada lloc d'un ambient i un sabor. Per aixó l'oferta gastronòmica del Botel Alcúdiamar és molt diversa. Cuina local i internacional elaborada amb primeres matèries de gran qüalitat com a principal secret del nostre Xef i de l'actractiu de la cuina en viu. Al migdia, els nostres “ snacks” els ofereixen moments més informals, en l'entorn de les nostres terrasses.

I al capvespre, la música en viu, un parell de cops per setmana; Els cocktails, esdevenen protagonistas creant un ambient màgic i distés.

A vegades ens cal d'un lloc només per a nosaltres i els nostre, més intim i reservat. El nostre saló “ Es Llaüt”, construït sobre l'embarcador, a l'aire lliure, és perfecte per trobades familiars , d'amistats i per a sopars d'empreses.

Gràcies per a la seva bona imatge:
  • desitjaríem mantanir una imatge adient, per aixó pregram, i de forma especial, als nostre hostes varons, el qué no acudeixin al Buffet del Sopar amb pantalons curts, shorts ò bermudes.
RESERVAR HABITACIÓN