Descobreix la badia d'alcúdia

Alcudia, el millor destí per practicar el teu esport preferit

0 0

Alcúdia, al nord de l'illa de Mallorca, trobaràs la destinació perfecta per gaudir del mar i la muntanya, amb rutes de senderisme per la Serra de Tramuntana, golf, ciclisme, varietat d'activitats nàutiques, lloguer de canoes, pàdel surf i sortides a vaixell.

La destinació perfecta per als amants de l'esport

Ironman 70.3 Alcudia-Mallorca

Cada any Mallorca és el paradís de l'entrenament per a innombrables atletes i ciclistes, i Alcudia és a més la seu de l'IRONMAN 70.3 Mallorca. Una cursa de llarga distància que combina natació, ciclisme i cursa, recorrent rutes per pobles, zones de muntanya amb increïbles vistes i meravelloses cales.

Activitats acuàtiques

Trobareu varietat d'activitats i esports per practicar al mar, des de busseig, canoes, pàdel surf i sortides amb vaixell.

Golf a Alcúdia

Per a aficionats al golf, a Alcúdia trobaràs el Camp de Golf Alcanada per practicar uns forats a prop del mar i passar un dia familiar en un entorn inigualable.

Cicloturisme a Alcúdia

Alcúdia és la destinació perfecta per als amants de la bibicleta, amb paisatges fantàstics i camins ben senyalitzats, amb un clima molt agradable per gaudir durant tot l´any i diferents rutes al voltant de tota l´illa, per zones de mar, muntanya i pobles de interior. Un destí perfecte per als amants del cycling!

Rutes de senderisme

Natura i esport al voltant de la Badia d'Alcúdia i nombroses rutes de senderisme per tota la Serra de Tramuntana. Unes vacances perfectes per combinar esport, muntanya i platja.