Bar i restaurant a Alcúdia

Un hotel amb sabors mediterrànis i cuina mallorquina.

Tant si es troba allotjat al nostre Botel com si desitja visitar-ens per dinar ó sopar al nostre restaurant a la badia de Alcúdia podrá trobar delicioses especialitats de la cuina mallorquina i mediterrànea, així com a plats internacionals tots ells elaborats amb sabors I productes típics de Mallorca, tots ells de gran qualitat i frescor. El peix fresc del dia mereix una especial atenció.

foto de restaurant_1
foto de restaurant_2
foto de restaurant_3
foto de restaurant_4
foto de restaurant_5
foto de restaurant_6
foto de restaurant_7
foto de restaurant_8
foto de restaurant_9
foto de restaurant_10

QUÉ ELS VE DE GUST?

Cada moment requereix d'un lloc i cada lloc d'un ambient i un sabor. Per aixó l'oferta gastronòmica del Botel Alcúdiamar és molt diversa. Cuina local i internacional elaborada amb primeres matèries de gran qüalitat com a principal secret del nostre Xef i de l'actractiu de la cuina en viu. Al migdia, els nostres “ snacks” els ofereixen moments més informals, en l'entorn de les nostres terrasses.

I al capvespre, la música en viu, un parell de cops per setmana; Els cocktails, esdevenen protagonistas creant un ambient màgic i distés.

A vegades ens cal d'un lloc només per a nosaltres i els nostre, més intim i reservat. El nostre saló “ Es Llaüt”, construït sobre l'embarcador, a l'aire lliure, és perfecte per trobades familiars , d'amistats i per a sopars d'empreses.

Gràcies per a la seva bona imatge:
  • desitjaríem mantanir una imatge adient, per aixó pregram, i de forma especial, als nostre hostes varons, el qué no acudeixin al Buffet del Sopar amb pantalons curts, shorts ò bermudes.
Compártelo!
compartir facebook compartir twitter
RESERVAR HABITACIÓN