Activitats

Posam al seu abast un ampli catàleg de activitats a Alcúdia

Només fent una passtjada per gaudir de l'experiència del Port d'Alcúdia i de tots els seus atractius: relax, disbauxa, natura, compres i un gran patrimòni històric-artistic. Un patrimoni cultural qué troba la seva máxima expressió, a només 3 km del port, de la ciutat emmurallada d'Alcúdia i els vestigis de l'antiga urbs romana de Pol.lentia, qüalificada com un conjunt històric-artistic i bé d’interès cultural.

La practica d'esports en plena natura es presenta com un altre dels grans atractius de la zona. A terra ferma, el golf trova el seu millor escenari al Golf Alcanada, un camp amb 18 forats qué els permetra jugar sobre l'herba verda mentres mira l'intens blau de la mar. Tots els esports nàutics tenen el seu espai a Alcúdiamar: vela, busseig, windsurf, esquí nàutic. També altres esports com: el senderisme, nordic walking, ciclisme, tennis, hípica i equitaciò per els infats, futbol o volei platja també son al seu abast a la major badia del nord de Mallorca.

Ironman Alcudia 70.3 Mallorca

09/05/2020
Ironman Alcudia 70.3 Mallorca

La carrera de larga distancia en mitad del paraíso del entrenamiento de los triatletas.

La ruta conduce a los atletas a través de muchos pueblos y ofrece una amplia variedad con unas vistas increíbles.Alcudia, el lugar del evento, es una de las ciudades más famosas de Mallorca, con más de 30km de costa en la que se van alternando hermosas playas de arena fina con escarpadas calas y maravillosas y solitarias bahías.

La zona es un área tranquila dotada de modernas infraestructuras, habitada por personas de diversos orígenes en un entorno tranquilo, ideal para relajarse.

¡Cada año Mallorca es el Paraíso del entrenamiento para innumerables atletas y ciclistas, siendo Alcudia además la sede del  IRONMAN 70.3 Mallorca!Originally

 

Cicloturisme

Cicloturisme

Si la vostra afició és la bicicleta, Alcúdia us ofereix la possibilitat de conèixer les nostres rutes que passen entre la muntanya i la mar.

El bon clima de Mallorca durant tot l'any permet que nombrosos grups de ciclistes europeus, professionals i amateurs, vinguin a la nostra illa per practicar el ciclisme i preparar la temporada.

 El Mallorca Triatló Highlight – Ironman Thomas Cook i Sa Trencagarrons, la pujada ciclista al punt més alt de l'illa, són algunes de les proves ciclistes que es fan a Mallorca i en les quals Alcúdia és un dels punts importants del recorregut. 

Compártelo!
compartir facebook compartir twitter
RESERVAR HABITACIÓN